Ontwikkeling op maat van Ecwid

Het ontwikkelteam van Ecwid zorgt ervoor dat uw online winkel alle geavanceerde functies heeft die u nodig hebt – van integratie met andere tools tot uw eigen mobiele app. Ontwikkeling op maat is een betaalde dienst en de prijs is afhankelijk van de complexiteit van het verzoek. De Gebruiksvoorwaarden voor ontwikkeling op maat van Lightspeed zijn van toepassing.

Ontwikkeling op maat

Het Ecwid-team kan u helpen de gewenste functies en mogelijkheden te bouwen die Ecwid niet heeft. Dit omvat:

• functieontwikkeling op maat;
  • integratie met software van derden via API, waaronder aangepaste verzend- en betalingsopties;
  • ontwerpaanpassingen volgens uw ontwerpconcept.

Prijs: per uur betaald. Ons tarief is $ 200/uur excl. btw. De minimale offerte is voor 3 uur: $ 600 excl. belastingen.

Dien een verzoek in om een offerte te ontvangen.

6 uur ontwikkeling op maat is inbegrepen in het jaarlijkse Unlimited-pakket.
2 uur ontwikkeling op maat is inbegrepen in het jaarlijkse Business-pakket.
In het Wix jaarlijkse Unlimited-pakket is 6 uur ontwikkeling op maat inbegrepen.

ShopApp®-ontwikkeling

ShopApp® is uw mobiele winkelapp. Uw klanten kunnen deze installeren op hun smartphones en rechtstreeks op hun telefoonscherm winkelen in uw winkel. Beschikbaar voor iOS en Android. Uw gepersonaliseerde aangepaste mobiele app ziet er zo uit:

ShopApp®-functies zijn onder andere:

• een volledige productcatalogus die wordt gesynchroniseerd met uw Ecwid-winkel;
  • informatie over uw bedrijf, inclusief locatie, een foto van de winkeleigenaar en links naar uw website en sociale-media-accounts;
  • uw contactgegevens: telefoonnummer of e-mailadres.
ShopApp® is $ 395 voor alle jaarlijkse Unlimited-gebruikers. Als u een ander betaald pakket hebt, kunt u het kopen voor $ 790.

Om de app te krijgen:

1. Vul dit formulier in: ShopApp® — geef uw bedrijfsgegevens op.
  2. Maak uw ontwikkelaarsaccounts aan in Google Play en de App Store.
  3. Wij ontwikkelen uw app. Dit proces duurt meestal 2 weken.
  4. Wij sturen de app naar de App Store en Google Play voor beoordeling. Wanneer uw app wordt goedgekeurd, wordt deze gepubliceerd.
  5. Yes! Uw klanten kunnen uw app vinden in de App Store en Google Play, downloaden en installeren.
ShopApp® indienen bij de App Store en Google Play vereist een betaald ontwikkelaarsaccount.