Verkopen op Readymag met Ecwid

Als u een online winkel wilt op uw Readymag-website, kunt u Ecwid gebruiken, een oplossing om uw winkel te maken en toe te voegen aan elke website. Klanten kunnen bestellingen plaatsen zonder uw site te verlaten.

U moet een Ecwid-account maken als u er nog geen heeft (u kunt beginnen met het Free-abonnement). Vervolgens kunt u uw winkel opzetten en aan uw site toevoegen.

U kunt de hele winkel toevoegen op de pagina van uw Readymag-site met behulp van de integratiecode of de knop Aan winkelwagen toevoegen toevoegen voor specifieke producten op verschillende pagina's. Het toevoegen van de kniop Aan winkelwagen toevoegen vereist een van de betaalde Ecwid-abonnementen. Om uw Ecwid-winkel toe te voegen via de integratiecode kunt u elk Ecwid-abonnement hebben, inclusief het Free-abonnement.

Om een Ecwid winkel toe te voegen aan Readymag, moet u een Personal of hoger abonnement voor uw Readymag-account hebben.

De hele winkel toevoegen op Readymag met code

Een Ecwid-winkel toevoegen aan Readymag:

1. Uw winkelcode kopiëren: ga in de Ecwid-beheerder naar Verkoopkanalen → Overzicht.
  2. Scroll omlaag naar de sectie "Op uw website verkopen" en klik op Andere platformen en sitebouwers.
  3. Klik op Code kopiëren naar klembord:

4. Ga naar uw project op Readymag en open de pagina waar u uw winkel wilt toevoegen.
  5. Klik op de "+" in de widgetbalk (of druk op "W") en kies de widget Code:

6. Plak de gekopieerde winkelcode in het tabblad WidgetcCode:

7. Zoek in de rechteronderhoek de optie Inframe gebruiken en schakel het uit:

8. Klik op Opslaan en sluiten.

Dat is alles! Nu is uw Ecwid-winkel toegevoegd aan uw Readymag-pagina. Afhankelijk van de grootte van uw winkel kunt u de pagina aanpassen aan de grootte van uw catalogus.

De knop Aan winkelwagen toevoegen toevoegen met de e-commercewidget

Beschikbaarheid abonnementen: Venture, Business, Unlimited.

Ecwid heeft een directe integratie met Readymag, zodat u de knop Aan winkelwagen toevoegen op verschillende pagina's van uw website kunt plaatsen zonder enige code, gewoon met behulp van de e-commercewidget. Met behulp van de widget kunt u producten uit uw Ecwid-winkel rechtstreeks op uw site verkopen.

De knop Aan winkelwagen toevoegen is vergelijkbaar met de Kopen-knop van Ecwid wanneer u een knop of een productkaart aan uw website kunt toevoegen. Met de e-commercewidget van Readymag kunt u niet een hele productkaart maken, maar een knop zelf, gekoppeld aan een specifiek artikel in uw winkel. Dat betekent dat u foto's van uw producten, hun beschrijving en prijzen moet uploaden via Readymag-foto- en tekstwidgets.

Wanneer u een e-commercewidget gebruikt, voegt Readymag de knop Winkelwagen toe aan elke pagina van uw site, zodat uw klanten altijd hun winkelwagen kunnen controleren en doorgaan naar de kassa na het plaatsen van een bestelling. Klanten kunnen kopen zonder uw site te verlaten.

Om de knop Winkelwagen in te voegen in uw Readymag via de e-commercewidget moet u eerst uw Ecwid-winkel koppelen:

1. Om naar uw project in Readyag te gaan klikt u op de "+" in de widgetbalk (of drukt u op "W") en klikt u op de widget E-comm.
  2. De knop Kaart verschijnt. Klik op de link over Ecwid om deze te koppelen met uw Ecwid-winkel:

3. Een nieuw venster wordt geopend om uw Readymag-pagina te koppelen met uw Ecwid-winkel. Als u niet automatisch wordt gekoppeld, logt u in op uw Ecwid-winkel in het nieuwe venster om het koppelingsproces te voltooien.

Dat is alles. Nu staat de knop Winkelwagen op elke pagina van uw website. U kunt het aanpassen aan het ontwerp van uw site.

Nu kunt u de knop Toevoegen aan verschillende pagina's van uw site toevoegen:

1. Klik op de knop Winkelwagen en kies de widget Product toevoegen in het rechtermenu:

2. Plaats de knop Aan winkelwagen toevoegen in de buurt van uw productafbeelding en koppel de knop aan het betreffende artikel uit uw winkel door op het linkpictogram in het rechtermenu te klikken en het artikel uit het vervolgkeuzemenu te kiezen. Als een artikel verschillende opties heeft in uw Ecwid-winkel, verschijnen deze automatisch in de buurt van de knop Aan winkelwagen toevoegen, zodat uw klanten kunnen kiezen welk artikel ze willen kopen:

3. Herhaal de stappen zo vaak als u wilt om meer knoppen Aan winkelwagen toevoegen aan uw site toe te voegen.

Nadat u uw website heeft gepubliceerd, kunnen uw klanten de producten die ze willen kopen aan hun winkelwagen toevoegen en betalen zonder de site te verlaten. Zo ziet het eruit voor uw klanten: